Auto poetsen Gouda

Noem ons maar een specialist in autoreconditioning. Noem ons specialist in kleinschade en noem ons maar gewoon autopoetsbedrijf. Want alle termen zijn waar. We bieden onze diensten aan zowel particulieren als het bedrijfsleven. En van die mogelijkheid maken steeds meer bedrijven en mensen gebruik.

Op drie verschillenden locaties

Het begon ooit als piepklein autowasbedrijfje. Auto’s werden destijds aan huis gewassen, dat was voor die tijd vrij opmerkelijk. Anno 2019 is alles anders en zijn we een full-servicebedrijf dat zich op tal van vlakken gespecialiseerd heeft. We bieden onze diensten op drie locaties aan en ondertussen hebben we de beschikking over onder meer een lakverzegelingsspecialist, een autofotograaf, een lakcorrectiespecialist, een lakherstelspecialist en staan we vooral te boek als hét autopoetsbedrijf bij uitstek. Krijgen wij uw auto niet perfect gepoetst, dan lukt dat niemand. Dat durven wij best hardop te zeggen.

Van binnen en van buiten

Uw auto poetsen? Dat kunt u toch zelf ook wel? Klopt hoor, maar soms komt u erachter dat stofzuigen en de wasstraat niet voldoende meer zijn. Doe dan een beroep op ons in de hoedanigheid als autopoetsbedrijf en kies een van de pakketten die we aanbieden om uw auto weer helemaal schoon te krijgen, uiteraard van buiten en van binnen. U kunt zich ongans poetsen op de vlekken in de bekleding, maar u wrijft ze er toch niet uit. Dat kan namelijk alleen onze apparatuur. Verder zijn we ook specialist in ontgeuring, steenslagreparatie, het polijsten van de koplampen, het verwijderen van krassen en uitdeuken zonder spuiten.

Banden weer zwart

Als wij het hebben over poetsen en een autopoetsbedrijf, dan bedoelen we ook écht poetsen. Zo kunt u voor een ‘Refresh’ behandeling kiezen, een behandeling waarbij uw auto op uitstekende wijze gereinigd wordt. De ramen worden van binnen en buiten weer helemaal schoongemaakt en de laklaag krijg een waslaag aangebracht. Ook wordt er glansbescherming aangebracht en zijn uw banden na de behandeling weer zwart.  Daarnaast bieden we ook reconditioning autopoetsen. In dat geval wordt de auto zo gepoetst, dat die amper van nieuw te onderscheiden is. Zelfs de tekenen van veroudering van de auto worden weggepoetst, zoals ook ingevreten aanslag weggewerkt wordt.

Na de behandeling voelt de lak weer net zo glad als toen de auto nieuw afgeleverd werd.  Bovendien kunnen we een aantal gespecialiseerde technieken toepassen zoals een behandeling met lakgum en kan bovendien hardnekkige, vastzittende vervuiling zo bewerkt worden dat het loslaat én verrichten we polijstwerkzaamheden met de excentrische machine. Pas na deze behandelingen kunt u zeggen dat uw auto gepoetst is door een écht autopoetsbedrijf.

Alsof het onze eigen auto is

Bij de werkzaamheden die wij als autopoetsbedrijf voor onze rekening nemen, gaan we uit van een aantal kernwaarden: we behandelen de auto alsof het onze eigen auto is, is daar een van en zo leiden we ons personeel ook op. Daarnaast zijn we vooral van de totaaloplossing, zodat u als klant al met al goedkoper uit bent. Nergens anders wordt uw auto weer zo mooi en schoon als bij ons autopoetsbedrijf. Probeer maar eens.

Volg ons op FACEBOOK

Contact

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Auto poetsen Zoetermeer