Auto polijsten Hazerswoude

Veel autobezitters nemen al lang niet meer de moeite om elk krasje of deukje in de auto te laten repareren. De reden? Geld vooral, want de gemiddelde autobezitter vindt de meeste reparaties gewoon veel te kostbaar. Zonde, want elke deuk of elk krasje is er een te veel en maakt de auto meteen heel veel minder waard. Omdat wij alle nieuwe technieken beheersen, kunt u kleine deukjes en krasjes makkelijk weg laten halen. En daarmee behoudt uw auto zijn waarde. En dat is een prettige gedachte als u plannen heeft om de auto in te ruilen.

Alleen het beschadigde deel wordt gespoten

Zo heeft u een schaaf of kras op de auto, zo is die weg. Met Auto polijsten wordt het repareren van een kleine kras op de auto niets meer dan alleen dat deel opnieuw te spuiten. Moest u vroeger een heel plaatdeel spuiten bij een krasje, door de introductie van auto polijsten is dit niet meer nodig en wordt slechts dat deel gerepareerd waar de kras of de schaafplek zich bevindt. Dit scheelt tijd, materiaal en vooral in de portemonnee. Auto polijsten Hazerswoude, kom naar ons dichtstbijzijnde locatie. 

Voor een deel van 25 bij 25 centimeter

Auto polijsten passen we alleen toe als sprake is van kleine beschadigingen die niet meer met de alom bekende krastechniek te repareren zijn. Neem de alom bekende schaafplek op de bumper. Als we polijsten toepassen, dan wordt eerst geplamuurd en alleen dat geschaafde deel van de bumper wordt vervolgens gespoten.  Zeker voor bumpers en het onderste gedeelte van uw vierwieler is deze werkwijze ideaal. Met deze reparatietechniek kunt u zo ongeveer een deel van 25 bij 25 centimeter repareren. Auto polijsten is minder geschikt als sprake is van grotere schades verdeeld over meer dan een plaatdeel.

We vinden altijd een passende oplossing

En zo kunnen wij zo goed als alle auto’s weer helemaal mooi, glimmend en glanzend maken. De tijd dat we aan huis alleen uw auto kwamen wassen, want zo is het bedrijf ooit begonnen, ligt mijlenver achter ons. We zijn nu een full-service bedrijf, met drie vestigingen en met een uitstekende naam in de regio en ver daarbuiten. Voor glascoating en voor het zowel binnen als buiten poetsen van de auto bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alles hebben we een oplossing; van een geurtje in de auto tot een schaafplek op de bumper. Door onze ervaring en onze positie kunnen we u altijd helpen en een oplossing vinden die recht doet aan de auto en aan uw budget.

Probeer maar eens.

Volg ons op FACEBOOK

Contact

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Auto polijsten Hazerswoude