* Auto verkoopklaar maken
* Al vanaf 279 euro
* Schoon en schadevrij gemaakt
* Het geheim van elke autodealer!

* Meestal binnen 1 dag behandeld
* Krijg meer kopers en uw vraagprijs!

* Gratis Handboek: “Hoe verkoop ik mijn auto”
* Met fotoserie voor plaatsing op verkoopsites

 Bekijk hoe het werkt.

Laat ook uw auto 1000-den euro’s meer waard maken!

100tevredenheidsgarantieUw auto verkoopklaar maken: Iedere autodealer weet dit al heel lang: Vieze beschadigde auto’s verkopen niet. Schone, goed gepoetste en schadevrije auto’s wel!  Daarom laat elke dealer zijn auto’s poetsen door een professioneel poetsbedrijf.  Daarbij is het belangrijk dat de auto ook ontdaan is van zg. gebruiksschades; krasjes, kleine deukjes, steenslag en lichte bumperschade. Als de auto in tip-top staat is, kan hij de vraagprijs verhogen en hebben potentiële kopers minder reden om af te dingen. Als u besluit uw auto te gaan verkopen of te gaan inruilen wilt u toch ook het maximale eruit halen?
Laat dan nu ook uw auto een complete makeover geven en maak uw auto 1000-den euro’s meer waard. Uw auto verkoopklaar in no-time!

Heb een automakeover laten uitvoeren bij Bas. Ik wilde zelf mijn auto verkopen. Ik was er namelijk van overtuigd dat ik meer voor mijn auto kon krijgen als ik het verkooptraject zelf uitvoerde. Bas heeft mijn auto schadevrij en schoongemaakt, mooie foto’s gemaakt van de auto en mij geholpen een goede tekst voor marktplaats te schrijven. Binnen 1 week was mijn auto verkocht voor 2500 euro meer als de inruilprijs bij de dealer!!

Dhr. Krijgsman

Automakeover pakket

va.€279

Reserveer hier uw automakeover behandeling

Reserveer hier