Photos – fotoreportage van uw auto

  • prachtige foto’s +/- 25 van uw auto

  • Hoge resolutie en digitaal verzonden

  • Professionele foto’s verkopen uw auto sneller!

  • Klaar terwijl u wacht.

0
Al verkrijgbaar v.a.
reserveren niet nodig, gewoon langskomen

Auto fotografie: Op onze vestiging hebben wij een professionele auto fotografie studio. De beste wijze van auto fotografie. Hierbij wordt de auto op de draaischijf gereden en kan op afstand rondgedraaid worden. Daarbij kan de auto van alle kanten gefotografeerd worden zonder te verplaatsen. De studio heeft precies de juiste belichting en bovendien een neutrale witte achtergrond zodat deze niet afleid van de foto.

Goede foto’s van uw auto zijn zeer belangrijk bij presentatie online. Op sites zoals Marktplaats, viaBovag en Autotrader zijn advertenties met mooie foto’s van de auto een blikvanger. Daarbij zullen potentiële kopers eerder interesse tonen voor goed gepresenteerde en gefotografeerde auto’s. Onze autofotografie serie maakt ook foto’s van diverse details van de auto. Bijvoorbeeld foto’s van het panoramadak. Maar denk bijvoorbeeld ook aan trekhaken, emblemen en andere opties.

Laat uw auto professioneel op de foto zetten door BAS!

Digitaal naar u verzonden

Een link met download wordt naar uw e-mail verzonden. Daar kunt u de foto’s in hoge resolutie downloaden. U kunt de foto’s bv. gebruiken om uw auto te verkopen op verkoopsites, of gebruik deze als aandenken.

Maatwerkopties:
– Photoshop: (kleuren)filters, inplakken van autologo’s, etc.
– Foto met de eigenaar zelf.
– videoloops ( roteerbare auto, rondkijken in interieur )

Ik heb mijn auto voor verkoop bij BAS laten fotograferen. Door de foto’s had ik binnen no-time veel potentiele kopers op marktplaats!
Dhr. Vogel

Hier enkele voorbeelden van foto’s in de studio:

Reserveer hier uw fotoreportage voor uw auto

Reserveer hier