Uniek in Nederland: ontzorging van reiniging tot vrijwaring!

Voor hoeveel geld verkopen wij jouw auto?

Ontdek hier voor hoeveel wij jouw auto kunnen verkopen, binnen 24 uur weet je het!

De makkelijkste manier voor maximale winst bij verkoop van jouw auto!

Ben je van plan om je auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk dat je er de beste prijs voor krijgt én dat het verkopen soepel verloopt. CAR8 helpt je hier graag bij! Met ons unieke concept zorgen we voor een efficiënt verkoopproces én de juiste prijs.

Hoe werkt het CAR8 Sale concept?
Bij het CAR8 Sale concept is de belangrijkste doelstelling het ontzorgen van de verkoper. Wij nemen daarom het hele verkooptraject uit handen. Wij reinigen en poetsen je auto volledig, we maken ‘m schadevrij en fotograferen de auto op professionele wijze. Vervolgens bieden wij de auto aan op alle bekende verkoopsites, zodat deze volop onder de aandacht komt. Tot slot nemen we ook het verkoopproces van je over.

In de praktijk is gebleken dat we voor de meeste auto’s snel serieuze geïnteresseerden hebben. De kans is dus groot dat je auto snel verkocht is, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Bij CAR8 is de gemiddelde verkooptijd zo’n 35 dagen!

Wat kost deze service?

Voor het reinigen en poetsen van de auto, het camoufleren van schades en het maken van professionele foto’s betaal je € 289,-*. Daarnaast betaal je bij verkoop van de auto 3,9 % succesfee over de verkooprijs. Dit tarief is echter no-cure-no-pay, dus mocht je in de tussentijd van gedachten veranderen, dan betaal je deze niet!

Sta je op het punt om je auto te verkopen? Dan is het CAR8 Sale concept dus zeker een aantrekkelijke optie! Deze manier van verkopen is immers niet alleen financieel aantrekkelijk maar kost je ook nog eens heel weinig tijd en moeite.

Klik op de button “reserveer hier” of start met het vrijblijvend aanvragen van uw verkoopwaarde met het formulier hierboven.

Reserveer hier uw behandeling Car sale service

Reserveer hier

Hoe gaat dit in z’n werk?

Reservering en intake

Je reserveert de CAR8 sale service behandeling op de website met datum naar keuze. Hierbij geef je de status van je auto aan, en van welke extra’s je gebruik wenst te maken.
Bij de intake bekijken we samen de auto en bespreken we de tactiek om er voor jou zo veel mogelijk geld uit te slepen.

Technische 130 punten check

Natuurlijk willen we zeker weten dat de auto die we verkopen technisch in orde is, we checken dus alle belangrijke technische functies van de auto en leggen dit vast in een keuringsrapport. Dit geeft zekerheid voor verkoper en koper.


Reinigen, poetsen en schadeherstel

25 jaar ervaring met het snel corrigeren van kleine beschadigen zorgen ervoor dat de waarde van uw auto snel oploopt! Dit komt het verkoopbedrag zeker ten goede en kopers zullen minder snel afdingen! Eerst reinigen wij de auto helemaal van binnen en van buiten en zorgen dat hij fris en schoon op de foto kan! Door deze metamorfose van de auto is het goed mogelijk dat de waarde flink hoger wordt geschat, eigenlijk heeft u nu uw geld er al uit!

Foto’s in de studio

In onze fotostudio maken we een mooie fotoserie van jouw auto. Professionele foto’s doen het altijd beter als een paar snel gemaakte kiekjes. De potentiële koper wil weten hoe de auto eruit ziet! Terwijl we jouw prachtige bolide bewonderen bedenken we een pakkende tekst om mee te gaan adverteren.

Plaatsing op portals, netwerk dealers

Jouw auto voor heel Nederland zichtbaar op alle bekende autoverkoopsites! Maar ook achter de schermen: binnen de automotivebranche zijn er misschien ook wel inkopers die interesse hebben.

Wij beschikken over een groot netwerk waar we uw auto rechtstreeks kunnen aanbieden.
Let wel, de verkoopprijs is vaak hoger als we ‘m in de particuliere markt verkopen.

Verkoopdag

Als jouw auto nog niet bij ons staat omdat je er mee rijdt, laten we je die dag de auto wisselen voor een leen auto. Vervolgens wassen wij je auto nog even en is deze klaar om proefritten mee gemaakt te worden ( begeleid door ons uiteraard ) Ook alle vragen van kopers zullen we die dag beantwoorden.

Onderhandeling en verkoop

Wij doen de onderhandelingen met de kopers en zorgen ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Op kantoor verifieren we de overboeking en regelen de vrijwaring.

Het geld staat bij jou op de rekening, en wij deden het werk!

Reserveer hier uw behandeling Car sale service

Reserveer hier

Inbegrepen in deze service:

* Compleet reinigen
* Technische check met rapport

* “Slim schade herstel”

* Fotoreportage in de studio

* Schrijven van verkooptekst

* Plaatsen van advertenties op autoverkoopsites

* Opvolgen van vragen van potentiële kopers

* Begeleiden van proefritten

* Onderhandelingen

* Verifiëren van de betaling

* Overschrijving en vrijwaring

Optioneel:
* Extra schadeherstel ( waarde vermeerderend )
* Autohotel
* Technisch herstel ( besteden we uit )

Reserveer hier uw behandeling Car sale service

Reserveer hier