Carclean Hazerswoude

Hoewel we best toonaangevend genoemd mogen worden vanwege de specialiteiten die we beheersen, ontbreekt het bij ons aan een wasstraat. En toch zijn we zeker ook hét adres als het gaat om carclean. Wij maken uw auto nog gewoon met de hand schoon, en dat is veel beter voor uw auto.

Carclean? Laat dat maar aan ons over!

Wat betreft carclean bieden we wash & go en wash & inside. En ondanks het ontbreken van een wasstraat, zult u zien dat het resultaat minimaal even schoon, zo niet schoner is. En dat terwijl u zelf bij ons in de kantine kunt genieten van verse koffie en een goede wifi-verbinding. Als u dat doet, geven wij uw auto een handmatige wasbeurt met het programma wash & go. Handmatig? Jazeker, en zonder dat er ook maar een plekje, kiertje of randje vergeten wordt. Echt geen randje. Hoewel veel mensen alleen de voordelen van de wasstraat inzien, vergeten mensen dat er met behoorlijk wat chemicaliën gewerkt wordt, iets dat allesbehalve goed is voor de auto. Carclean gebeurt bij ons nog met de hand, noem het ouderwets. Feit is dat we met veel minder chemicaliën werken en dat daar uw auto de grote winnaar van is. Chemicaliën zijn slecht voor de lak, en dan hebben we het nog maar niet over het milieu. Ook kan de wasstraat schade aan de lak veroorzaken, ook iets dat u graag wilt vermijden. U zocht Carclean Hazerswoude, check onze locaties in de buurt.

Krasvrije washandschoen

Eerst wordt de auto met onder meer velgenreiniger, speciaal reiniger en vliegenweek in delen ingespoten, waarna de auto verder met reinigingsfoam ingezeept wordt. Vervolgens spuiten onze specialisten de auto af met hogedruk en wordt de vierwieler met een krasvrije washandschoen gewassen. Daarbij krijgt uw auto te maken met een verzorgende shampoo. Met de washandschoen wordt geen plekje op de auto vergeten. Na nogmaals afspoelen en drogen met perslucht, is de auto weer prachtig schoon.

Rare houdingen

Carclean in de vorm van wash & inside behelst voor de buitenkant hetzelfde als het hierboven beschreven programma. Dat komt dus dik in orde. Zelf uw auto uitzuigen kan wel, tot de moeilijke plekjes daar zijn en u zich in allerlei rare houdingen moet wurmen om het enigszins goed schoon te maken. Dat gebeurt met perslucht, om onbereikbaar vuil sneller los te maken. Vervolgens wordt er nog eens grondig stofgezogen en is de auto ook aan de binnenkant weer als nieuw.

Lakverzegeling en glascoating

Verder bieden we nog lakverzegeling en glascoating om specifieke onderdelen van de auto weer helemaal mooi te maken.  Carclean komt u zeker ook van pas als u uw leaseauto weer in moet leveren. Heeft u er drie jaar in gereden en nooit iets aan gedaan, en verwacht de leasemaatschappij dat u hem weer brandschoon inlevert? Welnu, dit kan. Dit kunnen wij voor u regelen. Carclean is aan ons wel besteed immers, dat heeft het verleden wel bewezen. Het goed reinigen van de auto is vakwerk, waarbij wij als regel hanteren dat we elke auto behandelen alsof het onze eigen auto is. En in die geest leiden we ons personeel ook op. Probeer maar eens.

Volg ons op FACEBOOK

Contact

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Carclean Hazerswoude