Op car8.nl boek je eenvoudig en snel een behandeling of dienst voor je auto. Je begint met selecteren van een van de hoofdcategorieën: Auto-onderhoud, Autoschade of carcleaning. Je kan ook de kaart raadplegen en met de filters selecteren welke bedrijven je wilt zien met welke diensten. In de volgende stappen geef je je soort dienst op, de extra’s en specificaties van je auto. Daarna zie je vanzelf wanneer er plek is bij welke partner. Dan boeken en klaar! Onze partner zorgt voor de uitvoering van de behandeling!

Je rekent af als je de auto komt halen.  Je kan bij onze partners betalen met pin, cash en creditcard.

Uiteraard kan je de afspraak afzeggen of een nieuwe datum kiezen. Je doet dat in het reserveringsgedeelte bij het overzicht van je boekingen. ( je moet hiervoor ingelogd zijn ). In de laatste 48 uur voor de afspraak is het niet meer moglijk te anuleren of te wijzigen. Dit omdat onze partners al personeel en materiaal hebben ingepland voor jou.  Besluit je dan om toch niet te komen, ben je alsnog een deel van je kosten van de boeking verschuldigd. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Op alle behandelingen van onze partners wordt garantie gegeven. Vraag bij de geselecteerde partner na welke garantievoorwaarden van toepassing zijn.

De genoemde prijzen zijn consumentenprijzen en dus incl. BTW. Uiteraard krijgt u een factuur.

Dit verschilt per partner. Als deze moglijkheid er is, dan is dit aangegeven bij de gegevens van de desbetreffende partner.