Glascoating Wassenaar

Je hebt een schone auto én een auto die door ons behandeld is. Daar zit nogal wat verschil tussen. In alles bieden we het beste op het gebied van het reinigen van uw auto, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Wilt u écht een schone wagen, kies dan voor glascoating, absoluut een van onze specialiteiten.

We willen alleen het beste bieden

Ook op het gebied van glascoating hebben we heel veel te bieden; de beste producten en een hoop kennis. We werken in dit kader vooral met Ceramic Glass, dit is keramische glascoating en biedt glasharde bescherming. In onze optiek is dit ook meteen het beste wat er op coating gebied te vinden en verkrijgbaar is. En daarom willen we juist daar mee werken. Omdat we alleen het beste willen bieden.  U zocht naar Glascoating Wassenaar, check onze locaties bij u in de buurt.

Zelf de glascoatings onderzocht

Dat we hardop zeggen dat Ceramic Glass het beste is, hebben we zelf onderzocht. Er voldeden, zo bleek uit onderzoek, slechts een handjevol aan onze standaard. Ceramic Glass bleek uiteindelijk de beste optie.  Waar wij scherp op letten is niet zozeer het product als geheel, maar meer naar de verwerking van glascoating. Sterker nog, we mogen ons hier ondertussen best specialist in noemen. En daarom is elke coating bij ons een succes.

Zo is de hoogst denkbare glans mogelijk

De glascoating die we gebruiken is een combinatie van twee coatings, iets dat als tamelijk uniek gezien moet worden. Door deze samenstelling is de hoogst denkbare glans mogelijk. Verder vallen de extreem hydrofobische eigenschappen op.  Hoe we glascoating voor onze rekening nemen? Heel simpel; eerst wassen we de auto volgens ons beproefde wash & go principe. Daarna voeren we een precieze kleibehandeling uit en is het mogelijk om roterend of excentrisch te polijsten. Daarna ontvetten we, plakken we de auto af en brengen we de glascoating onder ideale omstandigheden aan. Vervolgens brengen we verharder aan en harden we uit door gebruik te maken van infrarood. Door onze kennis en ervaring zijn we specialist in glascoating en staan we ook zodanig in de regio bekend. Mocht u glascoating overwegen, dan moet u dus echt bij ons zijn.

Vuil hecht veel minder snel aan de laklaag

Waarom u glascoating zou overwegen? Omdat vuil dan voortaan minder snel aan de laklaag van de auto hecht en blijft hechten, en uw auto dus gewoon heel veel langer schoon blijft. Als u de auto dan eens moet wassen, dan merkt u al snel dat door de glascoating het vuil heel eenvoudig van de auto te wassen is. Ook dat is een meerwaarde die deze coating biedt. De juiste glascoating, en die hebben we dus, is krasbestendig, duurzaam, waterafstotend en versterkt bovendien de glans. Glascoating stoot vuil en water af en de beschermlaag werkt tot wel een periode van vijf jaar.

Schoon is niet schoon genoeg

Glascoating past precies in het aanbod diensten dat we bieden op het gebied van het reinigen van de auto. Nergens anders wordt een auto schoner als bij ons. Goed is niet goed genoeg. Schoon niet schoon genoeg. Probeer maar eens.

Volg ons op FACEBOOK

Contact

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Glascoating Wassenaar