Reserveer behandelingen voor jouw auto bij specialisten in de buurt.

CAR8: Hèt online boekingsplatform voor de automotive in Nederland. Boek voor jouw auto(s) diensten bij de beste werkplaatsen van Nederland. Geselecteerde garages, spuitbedrijven, en cleaners om jouw auto snel en vakkundig onder handen te nemen. Ons platform kent de meest uiteenlopende diensten en specialisten. Zo boek je bij ons o.a.:

– Onderhoud en technische reparaties
– Autoschade; krassen, deuken, beschadigingen op wielen, ramen en interieur.
– Poetsen en detailing: reinigen, verzorgen en beschermen van jouw auto
– Alles met stickers, striping en wrappen. aanbrengen of verwijderen
– Motortuning
– En nog veel meer!

Onze partners zijn gerenommeerde bedrijven die voldoen aan onze strenge selectieprocedures.

Hoe boek ik de behandeling voor mijn auto?

Selecteer de soort dienst die je wilt gebruiken: onderhoud, schade of cleaning en geef in de volgende stap aan in welke gemeente je woonachtig bent of de dienst wil afnemen. Bij de volgende stap geef je de categorie aan van de diensten. Als je dit geselecteerd hebt kun je kiezen uit meerdere diensten. Hierna wordt je soms nog gevraagd of er speciale wensen zijn met de auto of dat er sprake kan zijn van meerwerk. Als laatste stap vul je je gegevens in en beantwoord je eventuele vragen m.b.t. de dienst. Thats it. Onze partner staat voor je klaar op het door jou gekozen tijdstip en datum. Mocht je van gedachten veranderen, kun je zelf de opdracht annuleren of verplaatsen. Simpel als 1,2,3!

Je kan ook de interactieve kaart gebruiken om bij jou in de buurt je automotive bedrijf te zoeken. Geef hierbij in de linker kolom aan welk soort bedrijf je zoekt, en welke specialismen dit bedrijf eventueel moet hebben.