Krassen verwijderen auto Zoetermeer

Nee, daar dacht u niet aan. Gene seconde. Voor een klein krasje laat u de auto toch niet spuiten. Dat is veel te duur voor zo’n klein deukje. Het kan echter anders tegenwoordig: Krassen verwijderen auto zonder spuiten. Een veel goedkopere en snellere manier om krasjes weg te werken en de auto zijn waarde te laten houden. Bovendien voorkomt u zo ook de vorming van roest. Oh ja, probeer deze techniek niet zelf. Het is een specialiteit die alleen goed door experts uitgevoerd kan worden.

Elke krasje is er een te veel

Elke krasje is er een teveel. Want zelfs kleine deukjes kunnen voor roestvorming zorgen over heel uw auto. Wist u dat krasjes zonder spuiten ook een optie is, ideaal geschikt voor de wat kleinere krasjes? Zonder spuiten valt de behandeling ook nog eens (heel) veel goedkoper uit. En bovendien: vaak kan het principe toegepast worden terwijl u wacht. En anders neemt u een kop verse koffie in de kantine waar ook wifi aanwezig is. krasjes verwijderen zonder spuiten, check onze locatie bij u in de buurt.

Hagelstenen of een losslaande portier

Kleine deukjes wegwerken, dit kan prima met de techniek die uitdeuken zonder spuiten heet. Op deze manier houdt u de auto mooi strak, zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen. De deukjes die geschikt zijn, zijn die deukjes die veroorzaakt zijn door iemand die net even met de portier van zijn auto tegen uw wagen tikt. Of de deukjes die veroorzaakt worden door hagelstenen in andere delen van Europa bijvoorbeeld. Hoe klein ook, ze horen er niet en maken de auto ook nog eens minder geld waard.  Vroeger weerhield de kostbare manier van plamuren, schuren en spuiten de mensen om de kleine deukjes te laten wegwerken, omdat het prijskaartje simpelweg veel te hoog was. Uitdeuken zonder spuiten is het restylen van de auto en dat op goedkope wijze. Het is sneller, goedkoper en bovendien beter voor het milieu dan de traditionele manier van schadeherstel. En wij garanderen: van kleurverschil zal geen sprake zijn.

Ervaren medewerkers in dienst

Voor het uitvoeren van deze specialiteit hebben we ervaren medewerkers in dienst, die ook de als zeer moeilijk te boek staande klussen graag voor hun rekening nemen. En lang hoeft het niet te duren. Afhankelijk van de drukte kunt u vaak ter plekke blijven wachten. De werkwijze? Eerst wordt de aanpak van de deuk bestudeerd, iets dat met lepels of met een lijmtechniek plaatsvindt. Ook wordt bezien of er eventueel delen gedemonteerd moeten worden, iets dat nogal eens het geval wil zijn met achterlichten, interieurhemels en binnenportieren. De deuk of de deukjes die zijn ontstaan worden door de experts langzaam en met speciaal gereedschap teruggedrukt. Als blijkt dat er te veel naar buiten gedrukt is, dan wordt met behulp van een slagstift dit deel weer teruggeslagen. In bepaalde gevallen kan nog een lichte polijstbeurt noodzakelijk zijn om de auto weer te laten glimmen.  U houdt zo de auto op waarde, iets dat u bij inruil bijvoorbeeld veel meer geld op zal leveren dan wanneer u de deukjes laat zitten.

Probeer maar eens.

Volg ons op FACEBOOK

Contact

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Krassen verwijderen auto Zoetermeer