Leather care – leerbehandelingen

0
Al verkrijgbaar v.a.

Laat uw lederen interieur weer als nieuw ogen! Bij Bas maken wij van uw doffe en kleurloze interieur weer een nieuw uitziend plaatje. Wij doen behandelingen voor bescherming en voeding van het leer; leer is een “levend” iets, het moet dan ook goed verzorgd worden, anders droogt het uit, verkleurt het of het slijt sneller. Maar ook voor craquelé en plaatselijk bijkleuren kunt u bij ons terecht. Als laatste mogelijkheid bieden wij het repareren van versleten plekken en/of het compleet nieuw verven van het interieur aan. U kunt dus zelfs voor een nieuwe kleur kiezen. Let op: dit pakt niet met iedere leersoort goed uit, dus van te voren graag even langs komen om te laten kijken.

  • Reinigen, voeden, en beschermen van het leer

  • Ook bijkleuren en repareren

  • Ook voor complete resprays

Uw leren autointerieur weer als nieuw!

Wat is de werkwijze?

Bij het verzorgen van uw leren stoelen en banken gebruiken wij eerst een goede reiniger, deze haalt alle ingesleten vervuiling uit het oppervlak en maakt het schoon. Daarna gebruiken we een mix van natuurlijke olien en verzorgende middelen om het leer opnieuw te voeden. Als laatse gebruiken we een “sealer” om het leer niet vettig te laten lijken.

bij reparatie wordt ook eerst het leer gereinigd en ontvet. Daarna kunnen we fillers gebruiken om oneffenheden mee op te vullen. Als de kleur is aangebracht wordt de sealer aangebracht om hechting en kleurechtheid te garanderen.

  • Verzorging voor uw lederen interieur
  • Reparatie van stuur, dashboards en pookhoezen mogelijk
  • bijkleuren en opnieuw kleuren van diverse leersoorten
  • Snel goed en betaalbaar!
Vandaag mijn lederen stoelen laten verzorgen en bijkleuren. prachtig resultaat!
Mevr. Van der Wiel
foto van voor de leer behandeling van de autostoel
Leren stoel na leder behandeling

Reserveer hier uw behandeling Leather care

Reserveer hier