Odor free – ontgeuring

Keer op keer succesvol bestreden geuren:

  • Braaksel,
  • Sigaretten rook en as,
  • Luchtjes van huisdieren; haren, urine,
  • Schimmel na lekkage of stank van muffe airconditioning,
  • luchtjes van de vorige eigenaar. enz enz.
0
Al verkrijgbaar v.a.

Uw auto stinkt van binnen? Rooklucht of lucht van een hond in het auto interieur kan erg storend zijn. belangrijk bij het bestrijden van stinkende auto-interieurs is dat de bron van het probleem eerst goed wordt aangepakt. Het heeft geen zin om de rooklucht uit een auto te verwijderen als de asbak niet eerst geleegd is.

Na een onweersbui ruikt het weer lekker fris buiten. Dit komt deels door de ozon die hierbij vrijkomt. De corona-ontladingsmethode van het ozonkanon wat wij gebruiken zorgt voor hetzelfde effect in uw autointerieur, namelijk zuivere en frisse lucht. Wij plaatsen het ozonkanon in het afgesloten interieur van uw auto en activeren de tijdschakelaar. Het ozonkanon gaat zijn werk doen: Zuurstof (O2) in het auto-interieur wordt omgezet in kleine hoeveelheden ozon (O3), die zich binden met slechte geuren en bacteriën en deze onherroepelijk vernietigt.

De slechte geuren worden niet gemaskeerd en verdoezeld maar vernietigt, zodat ze niet meer terugkomen. De ozon verspreidt zich in alle hoekjes en gaatjes en penetreert zelfs in bekleding en tapijt. De behandeling duurt 7 uur.  Na de behandeling halen wij het kanon uit de auto en ventileren het interieur. Vervolgens passen we de car-deo behandeling toe. Het resultaat is een fris ruikende ruimte!

Garantie:
Soms lukt het niet in één behandeling om de lucht eruit te krijgen ( dit gebeurt in +/- 5% van de gevallen ). Wij bieden u in dat geval de herhalingsbehandeling kosteloos aan.

  • Geen maskerende parfum lucht, maar echt weg

  • – Alleen bij ons: Ozon MET  cardeo nabehandeling

  • Garantie, lukt het de 1e keer niet 100%, dan 2e kosteloos

  • Kan gecombineerd worden met andere behandelingen

  • ’S avonds brengen, volgende ochtend klaar.

Reserveer hier uw ozonbehandeling

Reserveer hier

100tevredenheidsgarantieBelangrijk bij het bestrijden van stinkende auto-interieurs is dat de bron van het probleem eerst goed wordt aangepakt. Het heeft geen zin om de rooklucht uit een auto te verwijderen als de asbak niet eerst geleegd is. De techniek tegen geurbestrijding werkt alleen als de bron geen riekende stoffen meer bevat. Neem het zekere voor het onzekere en reserveer bij ons ook de interieurbehandeling. Wij maken uw interieur dan professioneel schoon.

Garantie:

Soms lukt het niet in één behandeling om de lucht eruit te krijgen ( dit gebeurt in +/- 5% van de gevallen ). Wij bieden u in dat geval de herhalingsbehandeling kosteloos aan.

Heb mijn interieur laten opfrissen omdat de vorige berijder een geurtje had, nu helemaal weg.

Anoniem

Reserveer hier uw ozonbehandeling

Reserveer hier